Місто

Студентам Житомирського університету дозволили користуватися в гуртожитках старими холодильниками

6 April 2012, 17:05

 6 квітня відбулася зустріч ректора Житомирського державного університету імені Івана Франка зі студентським активом університету. На зустріч були присутні проректори, коменданти гуртожитків та представники факультетів.

На зустрічі студенти обговорили з ректором проблему використання холодильників в гуртожитках. Коменданти самостійно вилучали у студентів холодильники, які експлуатуються понад 5 років, бо вони створюють пожежонебезпечну ситуацію. 

Студенти запитали чи можуть вони використовувати холодильники, яким більше 5 років, якщо вони в задовільному стані. Ректор ЖДУ ім. Франка Петро Саух зазначив, що це питання буде вирішуватися індивідуально.

«Зараз створена спеціальна комісія, до якої входять представники і від студентів, і від керівництва вузу, факультетів та господарської частини. Комісія працюватиме до 23 квітня. Вона пройде по всіх кімнатах гуртожитку, перевірятимуть чи є документація на холодильник, а також його стан перевірить електрик. Користуватися холодильником можна буде, навіть якщо на нього немає документу (техпаспорту),  але якщо перевірка доведе, що його стан задовільний і що він не є пожежонебезпечним».

Петро Саух зазначив, що вилучати холодильники у студентів ніхто не буде, якщо холодильник не відповідає нормам, студенти будуть змушені припинити ним користуватися і винести його з кімнати. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі