Суспільство

14 квітня в Житомирі відбудеться благодійний аукціон для дитячого будинку-інтернату

9 April 2012, 12:47

У суботу, 14 квітня, об 11:00 в Житомирі в холі кінотеатру «Україна» розпочнеться благодійний аукціон-продаж творчих робіт вихованців Тетерівського дитячого будинку-інтернату.

Аукціон пройде за формою «тихий», коли покупець пише на аркуші паперу суму, яку готовий заплатити за лот. Переможцем вважатиметься той учасник аукціону, що запропонував найбільшу ціну. Всі кошти отримані з продажу будуть спрямовані на придбання художніх витратних матеріалів для вихованців Тетерівського дитячого будинку-інтернату.

В дитбудинку виховуються діти з обмеженими можливостями – за станом здоров’я вони не можуть навчатися за звичайною шкільною програмою, але компенсують потяг до знань через творчість. Заняття творчістю – це чи не єдиний насправді дієвий та ефективний спосіб реабілітації дітей з особливими потребами. Ці діти потребують розуміння і уваги, аби мати втіху та не почуватися самотніми. У святкові Великодні дні кожен може подарувати частинку уваги і тепла людям, які цього потребують.

Готуючись до аукціону, всі бажаючі можуть попередньо переглянути благодійні лоти. Виставка творчих робіт вихованців Тетерівського дитячого будинку-інтернату вже триває у холі кінотеатру «Україна».

Виставка проходить під патронатом депутатів Житомирської обласної ради від «Фронту Змін» Геннадія Зубка та Сергія Сухомлина.

Прес-служба Житомирської організації партії «Фронт Змін»

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі