Суспільство

Студенти житомирського музучилища презентували збірку поезії та прози «На струнах душі»

12 April 2012, 14:19

Під патронатом голови Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Рустама Раупова вийшов в світ новий збірник поезії та прози студентів і випускників Житомирського музичного училища ім. Віктора Косенка під назвою «На струнах душі».

11 квітня відбулася презентація книги, на якій організатори свята, члени партії «УДАР Віталія Кличка», урочисто передали збірник до бібліотечних полиць музучилища.

На святі були присутні автори, які мали змогу висловити свої враження та емоції від написання творів, зачитавши деякі з них.

Заступник директора з виховної роботи музичного училища Руслан Козаченко подякував обласній організації партії «УДАР» за розуміння і підтримку.

«Коли було запропоновано студентству нашого училища об’єднати свої творчі ідеї в одну збірку, насправді, я вважав, що цей процес буде дуже довгим, а можливо, і не здійсненим. Та завдяки сумісним зусиллям зараз ця збірка у мене в руках», - розповів Руслан Козаченко.

Також на вечорі були присутні і художники, багато з яких були і авторами творів презентованого збірника.

За словами організаторів свята, цей вечір підкреслив, що українська молодь не захмарена сучасним безладом, а цінністю для неї є душа, чуйність та традиції, які відображаються в художніх рядках та на полотнах. 

«Проблеми молоді, її освіти, виховання, соціального становлення, участі у суспільному житті знаходяться у центрі уваги Політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Тому ми вважаємо за потрібне допомагати молодим українцям проявляти себе, розкривати свій талант та здібності, адже саме їм доведеться розбудовувати державу у майбутньому, і саме від них залежатиме, як буде розвиватися Україна!», - зазначив Ярослав Лагута, голова Виконавчого комітету Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Наприкінці вечора приємні враження отримали всі присутні від гарного та яскравого виступу гурту «Іліос».



Прес-служба Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка»
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі