Культура

Фільм \"Натхненні Житомиром\" Дмитра Голумбевського у відкритому доступі

17 April 2012, 10:35

Фільм житомирянина Дмитра Голумбевського «Натхненні Житомиром» відтепер можна побачити у мережі Інтернет. Про це напередодні під час презентації стрічки у кінотеатрі «Україна» говорила журналіст Олена Галагуза.

Документальний фільм «Натхненні Житомиром» триває понад 10 хвилин.

«Це фільм про талановиту молодь Житомира. Я дуже хотів би, щоб кожен глядач, надихнувся побаченим. Можливо, й серед вас є музиканти, танцівники, художники, які побоялися зробити крок уперед, або просто полишили це діло. Ми своїм фільмом хотіли донести ідею, що свої мрії реально втілити у життя, головне – хотіти це зробити і працювати над собою», - сказав під час презентації Дмитро Голумбевський.

Дмитро Голумбевський народився 13 січня 1991 року в місті Житомирі в сім`ї викладачів та музикантів. Вчився у приватній гімназії та у гуманітарній гімназії № 23. Зараз навчається у ЖДУ імені Івана Франка на 4-му курсі. З 16 років працює на студії «Ц-TV", де знімає телепрограми, ролики, кліпи.  У цьому році отримав перше місце на кінофестивалі "Пілігрим" за документальний фільм про Ізраїль.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі