Суспільство

В Житомирській області до Євро-2012 облаштують дві вертолітні площадки

18 April 2012, 17:40

 В Житомирській області йде активна підготовка до Євро 2012.

Про це повідомляє головне управління інформації та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Губернатор Житомирської області Сергій Рижук 18 квітня провів нараду, присвячену підготовці області до чемпіонату з футболу. На ній обговорили питання впорядкування в’їзних знаків, облаштування лісових масивів, придорожніх смуг вздовж основних шляхів, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, освітлення населених пунктів.

Як було зазначено на нараді, на облаштування автомобільних доріг виділено 159,7 млн. грн. На більшій половині доріг  ліквідовано ямковость та інші деформації дорожнього полотна. Найближчим часом будуть вирішені питання наявність сигнальних стовпчиків, огорожі, оновлення дорожньої розмітки, освітлення трас.

Під час проведення фінальної частини Євро-2012 на території області буде розгорнуто пункти тимчасового базування швидких медичних допомог. На трасі Київ-Чоп їх буде 12, на трасі Київ-Ковель – 11. Ці пункти, розташовані на базі ФАПів та сільських амбулаторій, почнуть працювати з 25 травня. На дорогах мають бути відповідні дорожні покажчики. Служби МНС облаштують 2 вертолітних майданчика у Червоноармійському та Новоград-Волинському районах для термінового перевезення постраждалих у разі виникнення такої необхідності.

Також зараз в області санітарно-епідеміологічна служба перевіряє дотримання санітарних норм у придорожніх торгівельних і розважальних закладах, сервісних комплексах.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі