Спорт

Юнаки з Коростенського району стали переможцями спортивних ігор серед допризовної молоді

22 April 2012, 11:26

17-19 квітня на базі військової частини А 1735 (полк зв’язку) у м. Житомир відбулися обласні спортивні ігри серед допризовної молоді.

Як повідомили Житомир.info організатори – головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, змагання проходили за активної підтримки управління освіти і науки, обласного центру «Спорт для всіх», облвійськкомату та 8-го армійського корпусу.

Обласні ігри зібрали 15 збірних команд з міст і районів області, до складу яких входили по 4 юнаки 1995-1997 років народження, що були кращими на районних і міських змаганнях.

Кваліфіковане суддівство та безпечні умови змагань забезпечила бригада суддів на чолі з суддею Міжнародної категорії Олександром Боярчуком, викладачем кафедри фізичного виховання і спорту Житомирського військового інституту імені С.П.Корольва.

Юнаки змагалися у шести видах програми: біг на 100 метрів, крос 3 км, метання гранати, підтягування, плавання і стрільба з автомату.

У загальному заліку команду перемогу здобула збірна Коростенського району з результатом 13471 очко, срібні нагороди – у команди Коростеня  (12136 очок) і бронзові – у хлопців з Ємільчинського району (11491 очко).

Переможцем в абсолютному заліку став Віктор Власюк з Коростенського району, який, здобувши друге місце у підтягування, виборов перемогу в плаванні на 50 м і метанні гранати Ф-1, де його результат 66,3 метри – переможний навіть для всеукраїнського рівня.

У стрільбі з автомата на військовому полігоні 8-го армійського корпусу кращим виявився Богдан Данилевич з Житомира, який попри дощову погоду показав результат 79 очок.

Крім Віктора Власюка, кандидатами до збірної команди Житомирської області для участі у всеукраїнській спартакіаді допризовної молоді є Володимир Лещенко з Ємільчинського району та Худоєр Сапаєв з Коростеня, які посіли, відповідно, друге та трете місце в особистому заліку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі