Спорт

Житомиряни на велосипедах зробили «Перший крок до Олімпу»

22 April 2012, 12:25

21 квітня у Житомирі, біля центрального стадіону «Полісся» під патронатом Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» відбулися змагання  з техніки велосипедної їзди на приз відкриття сезону 2012 року «Перший крок до Олімпу».

За словами організаторів свята, членів партії «УДАР Віталія Кличка» - метою проведення змагань є залучення дітей та дорослих до занять фізичною культурою та спорту.

«Нажаль, сучасний спосіб життя примушує людей користуватися автомобілями, проводити увесь час в офісі і дуже мало перебувати на свіжому повітрі. Тому, організовуючи та підтримуючи такі змагання, ми прагнемо залучити якомога більше людей до занять фізичною культурою. Саме наявність велосипеда може продемонструвати турботу людини про себе та довкілля. Прикладом є мешканці Європейських держав, які надали перевагу саме такому виду пересування», - зазначив Ярослав Лагута, голова виконкому Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка»

Свої навички їзди на велосипедах продемонстрували близько 30-ти учасників, серед яких були як аматори, так і кандидати в майстри спорту.

Особиста першість розігрувалась у двох заїздах: дистанцію до 200 метрів, з перешкодами та фігурами, необхідно було пройти без заліку часу та зі швидкістю, в обох випадках обов’язково дотримуючись техніки їзди.

Головний суддя змагань Віктор Матковський зауважив на велику кількість учасників в цьому сезоні: «Дивлячись на прагнення молодих до перемоги, ми докладемо усі зусилля, щоб такі заходи по техніці їзди на велосипеді проводилися частіше. Учасники змагань показали відмінні результати, якими наша школа може пишатися та мати можливість представляти себе на вищому рівні», - заявив суддя.

Переможці та призери змагань були нагороджені почесними дипломами та медалями від Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Прес-служба Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі