Суспільство

В Житомирі та Малині відкрились центри обслуговування платників податків

23 April 2012, 09:10

 В м. Житомир та в м. Малин відкрились центри обслуговування платників податків. Податківці цих регіонів планують змінити філософію спілкування з платниками, адже їх є 34,5 тисяч в Житомирі, та 3,7 тисяч в Малині.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі ДПА в Житомирській області

На відкритті присутнім презентували інформаційні стенди зі зразками заповнення заяв, декларацій та податкової звітності, інформацією щодо ставок єдиного податку, із зазначеними телефонами «Пульсу податкової» та Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України.

Під час відкриття центру голова ДПС у Житомирській області Сергій Шинкаренко наголосив, що центри обслуговування платників податків, які відкриваються у рамках програми модернізації та реформування ДПС України, незабаром функціонуватимуть в усіх 14 податкових інспекціях області.

Податківці впевнені, що платники податків оцінять покращення умов, адже центри забезпечать значне зниження витрат робочого часу, пов’язане із виконанням  податкових зобов’язань.

У найближчих планах податківців Житомирської – облаштування найбільших сервісних центрів терміналами з метою сплати податків, не виходячи із приміщення центру та протягом травня відкриття ще 12  центрів обслуговування платників податків у всіх ДПІ області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі