Суспільство

Юні житомирські журналісти стали переможцями міжнародного фестивалю-конкурсу

25 April 2012, 09:58

Учасники житомирської Школи юних журналістів привезли понад 20 дипломів з Х Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах», який проходив у Київському Палаці дітей та юнацтва з 20 по 22 квітня 2012 року.

На фестиваль з’їхалися юні журналісти з різних куточків України та 8-ми країн світу. На адресу оргкомітету фестивалю-конкурсу надійшло більше трьох тисяч конкурсних робіт. Житомирську журналістику на фестивалі представляла найбільша делегація юних журналістів – 16 учасників.

Вже з першого дня юні житомиряни заявили про себе, завоювавши перше місце  та три спец-премії у номінації «Літературна робота». Перемогу здобула Катерина Буцхрікідзе (учениця 9-го класу Житомирської гуманітарної гімназії №1), спец-преміями нагороджено – Каріну Вознюк (учениця 9-го класу Житомирської гуманітарної гімназії №1), Владиславу Омельченко та Марію Юрченко (учениці 9-го класу Житомирського ліцею №25 ім. О. Щорса).

Другий фестивальний день розпочався з журналістського марафону, впродовж якого житомиряни готували газету, присвячену подіям фестивалю, брали участь в інтерактивному діалозі, де зайняли І місце, а також вибороли ІІІ призове місце у квесті «Києвознавець».

Маса емоцій, вражень, велика кількість дипломів та відзнак, практичні навики журналістської роботи, корисна інформація, нові друзі, теплохідна прогулянка по Дніпру, багато інших цікавих зустрічей та заходів супроводжували юних журналістів впродовж фестивалю. 

Учасники житомирської Школи юних журналістів зарекомендували себе як потужна професійна команда юних фахівців, націлена на перемоги та нові звершення.

МГО «Сучасний Формат»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі