Суспільство

В Житомирі молодь буде прибирати Соколовський кар’єр та ліпитиме статуї із зібраного сміття

25 April 2012, 13:19

У рамках проекту «Фронту Змін» «Понеділок, що надихає» 23 квітня активісти партії при підтримці студії «Ц-TV» підготували і провели в кінотеатрі «Україна» зустріч з житомирянами, присвячену красі планети Земля, в ході якої запросили всіх бажаючих взяти участь у прибиранні Соколовського кар\'єру на Крошні. Прибирання розпочнеться у суботу 28 квітня о 13:00.

«У понеділок наш захід вкотре зібрав повний зал. Цього разу зустріч ми присвятили красі – красі людини, красі нашої планети, оскільки, напередодні світ відзначав День Землі», - повідомляє координатор молодіжного крила «Фронту Змін» Житомирщини Ольга Фаріон.  

За її словами, розпочали зустріч понеділка з відеозвіту, що розповів, як організатори спрямували кошти в сумі 1223 гривні, зібрані тиждень тому, на розвиваючі іграшки та приладдя для творчості дітям з обмеженими можливостями Житомирської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату.

Далі у рубриці «Молоді та талановиті житомиряни» усі бажаючі познайомилися з Софією Гузенко, студенткою третього курсу ЖДУ імені Івана Франка, що не маючи професійної освіти створює дивовижні картини і нещодавно відкрила свою першу виставку у житомирському «Прокофії». У холі кінотеатру відвідувачів теж зустрічали роботи Софії Гузенко. Власне Софія і показала приклад краси людини та речей, які вона може створити.

Також, у світ краси природи присутніх занурив глибоко вражаючий фільм Яна Артюса Бертрана і Люка Бессона «Home».

«Ми довго підбирали стрічку, щоб найповніше донести до житомирян проблему екологічного виховання. У фільмі зображена велич природи і унікальність людини. «Home» змушує замислитися над тим, що на планеті Земля все взаємопов\'язано, а завдання людства - зберегти природу і дивовижне життя на ній», – розповіла Ольга Фаріон і додала, що після перегляду фільму «Home» члени оргкомітету запропонували усім бажаючим зробити внесок у підтримку чистоти і збереження природи, принаймні у Житомирі.  

«Цієї суботи, 28 квітня, о 13.00 ми збираємося прибирати Соколовський кар\'єр на Крошні. Із зібраного «добра» будемо ліпити статуї, які символізуватимуть тих, хто кидає сміття під ноги. Створені витвори пізніше будуть виставлені на всезагальний огляд у центрі міста. Кого зацікавила наша ідея і хто може її вдосконалити, запрошуємо до співпраці», - закликає Ольга Фаріон.

Дізнатися більше та отримати відповіді на запитання можна в інтернеті за адресою molodzazminu@ukr.net або в групі в контакті МОЛОДЬ ЗМІН ZT.

Прес-служба Житомирської організації політичної партії "Фронт Змін"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі