Суспільство

В Житомирській області чоловік на проводи в один із райцентрів прилітає на власному вертольоті

25 April 2012, 15:30

Минулих вихідних жителі багатьох міст і сіл Житомирської області зібралися на могилках своїх рідних і близьких, щоб згадати їх добрим словом. Багато з людей приїжджає в рідні міста здалеку. Дехто навіть на вертольотах.

Так, на кладовище у Малин декілька років підряд на поминальні дні на могилку до родичів чи батьків прилітає якийсь чоловік на жовтому вертольоті. Цього чоловіка жителі мікрорайону Городищ бачили не один раз у Малині. Кажуть, що він на кладовище прилітає кожного року. Хто цей чоловік і чим займається, люди не знають. Відтак, незнайомець, очевидно, має коріння в стародавньому місті князя Мала, адже його компактний і недешевий гелікоптер приземлявся в мікрорайоні Городищ у Малині останніх років з десять.

«Вертоліт жовтого кольору під час провід на кладовищі в Городищах минулих вихідних дійсно приземлявся. Хто цей чоловік, де працює, проживає мені не відомо. Панахиду і молебень за покійних родичів, на могилках яких він прибирає і відвідує, у мене він не замовляв. Не бачив я його і під час святкового богослужіння у Божому храмі й на Пасху, - повідомив настоятель Свято-Покровської церкви УПЦ Київського патріархату, протоієрей отець Василій.  

Напевно, в провінційні міста, що за 100 км від Києва, дешевше, зручніше і вигідніше, прилітати на власному вертольоті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі