Місто

Волонтери компанії «Київстар» відновили Сквер Магнолій у Житомирі

26 April 2012, 15:33

24 квітня в Житомирі «Київстар» упорядкував квітучу перлину міста – Сквер Магнолій. Біля двох десятків волонтерів – співробітників житомирського відділення компанії зібралися на Новому бульварі, щоб впорядкувати Сквер, який вони заклали тут 2 роки тому. У 2010 році вздовж бульвару компанія висадила 18 саджанців магнолії. Нажаль, вціліли лише 10 дерев. Встановлені при закладенні Скверу лави за 2 роки встигли поламати, тож 3 із них довелось повністю замінити, решту волонтери компанії відшліфували та полакували, а також обкопали та підживили деревця магнолій на алеї.

За словами менеджера зі зв’язків з громадськістю Київської філії «Київстар» Наталії Дадівєріної, на цьому тижні подібні весняні заходи проводяться волонтерами «Київстар» у Вінниці, Чернігові, Черкасах та інших обласних містах України.

«Сьогоднішня акція – це подарунок Житомиру від компанії «Київстар», це турбота про рідні міста, в яких ми працюємо і живемо. В такий спосіб ми поділились любов’ю до рідного міста, до городян. Хочеться, щоб ті добрі започаткування, які мали місце тут 2 роки тому, продовжувалися й надалі. Цей Сквер магнолій ми створювали для житомирян і тому підтримуємо його в належному стані, щоб він радував городян та гостей Житомира», - зазначила Наталія Дадівєріна.

Заступник начальника управління комунального господарства Житомирської міськради Віталій Шевчук від імені міської влади подякував компанії «Київстар» за турботу про Житомир.

«Ми дуже вдячні компанії «Київстар» за ту роботу, яку вони розпочали кілька років тому і підтримують стан скверу і сьогодні. Хотілося б, щоб інші підприємства та організації проводили подібні акції, які б значно допомагали комунальному господарству Житомира», - відмітив Віталій Шевчук.

Заступник начальника управління комунального господарства міськради нагадав, що попереду в Житомирі має стартувати конкурс «Моє квітуче місто» і запросив компанію «Київстар» долучитися до цього заходу.

Ближче до полудня у Сквері почали збиратись матусі з дитячими візочками – гарно ж посидіти та полюбуватись на квітучі дива з ніжним цвітом. Малюки охоче досліджували заквітчані магнолії. І очевидно, що ті двадцятеро волонтерів сьогодні робили добру корисну справу. Що ж будемо сподіватись, що Сквер магнолій радуватиме не одне покоління житомирських малюків та дорослих.

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі