Спорт

Житомиряни Ілля Симон та Віктор Ратошнюк стали дворазовими чемпіонами Світу з бойового багатоборства

26 April 2012, 16:26

20-22 квітня 2012 року у м. Харкові проходив Чемпіонат Світу з військово-спортивних багатоборств у розділі «Бойове багатоборство».

Про це Житомир.info повідомили в головному управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

В змаганнях взяли участь 532 спортсмени з Азербайджану, Афганістану, Республіки Білорусь, Болгарії, Грузії, Ірану, Молдови, Німеччини, Польщі, Росії, Румунії, США, Туркменістану, Узбекистану та України.

Область на Чемпіонаті Світу представляла команда Житомирської Школи Юних Десантників під керівництвом тренера, голови обласної Федерації з військово-спортивних багатоборств Романчука Валентин Федорович.

Спортсмени Житомирської області завоювали 8 золотих, 4 срібних та 2 бронзові медалі.

Дворазовими Чемпіонами Світу стали: Симон Ілля – вікова група 18-25 років до 75 кг; Ратошнюк Віктор – вікова група 10-11 років до 35 кг.

Чемпіонами Світу стали: Грибушин Богдан – вікова група 18-25 років до 95 кг; Громов Максим – вікова група 14-15 років до 70 кг; Ющенко Владислав – вікова група 12-13 років до 40 кг; Трасківський Артем – вікова група 10-11 років до 30 кг.

В розділ «Бойове багатоборство» входять три дисципліни: стрільба, рукопашний бій без зброї, рукопашний бій з холодною зброєю. Змагання важливою складовою в підготовці юнаків до несіння служби в Збройних Силах, інших силових підрозділах, а також при самозахисті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі