Місто

ТРЦ «Глобал UA» в Житомирі організовує грандіозне святкування Дня Перемоги з виставкою військової техніки

7 May 2012, 16:10

Цьогоріч Житомир святкуватиме День Перемоги по особливому. Перша частина святкування, як заведено, буде проводитись на площі Перемоги та біля Монументу Слави, а друга половина свята зосередиться на території ТРЦ «Глобала UA».

Про це на прес-конференції в розважальному центрі повідомив генеральний директор ПАТ «ЖМК» Микола Бірюченко.

«Вперше в Житомирі буде проведена масштабна тематична виставка військової техніки, яка працюватиме з 8.00 і до 22.00. Біля кожного експонату знаходитиметься кваліфікований інструктор, який зможе продемонструвати техніку, відповісти на всі запитання. Діти та всі охочі матимуть змогу не лише оглянути представлену техніку здалеку, а й заглянути всередину», - розповів Микола Бірюченко.

Крім виставки військової техніки, в програмі святкування Дня Перемоги заплановано безліч інших цікавих заходів, які будуть проводитись як на відкритій площадці зони для паркування, так і в приміщенні самого ТРЦ «Глобал UA». Глядачі матимуть змогу насолодитись тематичними композиціями військового оркестру та академічного театру ім.. Кочерги, переглянути показові виступи 8-го армійського корпусу стройової підготовки, рукопашного бою, виступ роти розвідників та кавалерії, а також показовий виступ парашутистів. Будуть представлені і незвичні номери, такі як виступи військових біт-боксерв та тематичний брейк-денс в камуфляжі.

Протягом усього дня військові пригощатимуть житомирян солдатською кашею та іншими стравами Польової кухні.

Також в програмі святкування Дня Перемоги заплановано і багато різноманітних конкурсів, квестів та майстер-класів. Зокрема, конкурс військової пісні, конкурс на найшвидше поїдання солдатської каші та конкурс «військові будні». Усі переможці отримають подарунки від спонсорів свята.

І, звичайно, не забули організатори святкування про ветеранів Великої Вітчизняної війни. Для 450 ветеранів дирекція гіпермаркету «Караван» підготувала подарунки. Усіх їх буде запрошено на святкування до ТРЦ «Глобал UA», де буде організоване святкове частування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі