Суспільство

В Житомирі близько сотні дітей взяли участь в екологічній акції

30 April 2012, 14:25

28 квітня в житомирському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна відбулась екологічна акція, організаторами якої виступили активісти Центру англійської мови «EZEnglish» та фонд Громади Житомира . В теплий весняний день вони зібрали на лоні природи близько сотні дітей, щоб поспілкуватися про красу нашої планети та необхідність захисту довкілля.

Ця акція згуртувала дітей різних за віком та інтересами: тут були присутні і представники школи юних журналістів від громадської організації "Сучасний формат", і вихованці літературної студії «Горицвіт», й інших дитячих організацій міста, однак усіх їх об’єднала любов до природи та турбота про навколишнє середовище.

Діти приймали участь у цікавих іграх, вікторинах, творчих конкурсах і, водночас, долучалися до обговорення питань правильного використання природних ресурсів та проблем довкілля.

«Сьогоднішня акція, яка відбулась за підтримки міжнародної організації з захисту природи WWF, має за мету залучити дітей до раціонального використання земельних ресурсів та навчити їх, як треба ставитися до природи та як зменшити забруднення навколишнього середовища. Наш захід ми вирішили провести в цікавий для дітей спосіб, а саме - в ігровій формі з частковим спілкуванням англійською мовою», - розповіла Анна Бугайова, директор Житомирської філії Центру англійської мови «EZEnglish».

По закінченню акції усі її учасники отримали не лише цінні знання та приємні враження від гарно проведеного часу, а й подарунки від міжнародної організації з захисту природи WWF та Центру англійської мови «EZEnglish».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі