Місто

В 2012 році в Житомирі відкриється другий за площею в Україні парк атракціонів

7 May 2012, 13:40

28 квітня генеральний директор ПАТ «ЖМК» Микола Бірюченко анонсував заходи, які проводитимуться в ТРЦ «Глобал UA» в рамках святкування 67-річниці Дня Перемоги, а також розповів про новинки та поділився планами на 2012 рік щодо подальшого розвитку найбільшого в Житомирі торгово-розважального комплексу

В поточному році на території ТРЦ „Глобал UA” почала функціонувати автостанція, звідки щодня здійснюються рейси на Довжик, Денеші (санаторій), Сонячне, Тетерівський масив, Піщанку, Соколовський масив, Високу Піч, Головино (через Черняхів), Хажин (через Бердичів). Телефон для довідок: 55-50-35. У майбутньому планується збільшення маршрутів у різних напрямках. Нова автостанція має 9 платформ, що можуть забезпечити значне розвантаження старої станції на Житньому ринку, яка вже і фізично, і морально застаріла.

В цьому ж році в Глобалі відкрився "Еко-Маркет", що займає площу 1000 кв. м і пропонує 15 тис. найменувань товарів кращих торгових марок і фермерських господарств. Працює власне виробництво - м\'ясний цех і кухня. "Еко-Маркет" в ТРЦ "Глобал UA" - це 600 робочих місць, де заробітна плата перевищує середню по Житомиру.

Щодо планів на майбутнє, то в серпні-вересні поточного року розпочне свою роботу парк сімейного відпочинку «Острів скарбів».

 «Зараз підходить до завершення реалізація бельгійського проекту зі створення в «Глобал UA» великого парку атракціонів. Він буде розташований на другому поверсі над льодовим катком і займатиме площу в 3,5 тисячі кв.м, що зробить цей парк атракціонів 2-им в Україні за розмірами», - розповів Олександр Івельженко, адміністратор «Атракціон Сервіс».

Напередодні Евро-2012, в кінці травня, зі сторони вул. Котовського планується відкриття піцерії «Маріо», яка розташується на двох поверхах будівлі. Також під час футбольного чемпіонату на території паркінгу буде облаштована фан-зона.

«Ще один об’єкт, на який давно очікують житомиряни, збираємось відкрити восени – це боулінг-центр. Уже закуплене американське обладнання і активно проводяться роботи по створенню дизайну та комплектації залу для боулінгу», - запевнив Микола Бірюченко.

На початку літа льодовий каток в «Глобал UA» буде приймати відкритий чемпіонат області з фігурного катання.

«Змагання такого рівня проходитимуть в Житомирі вперше. Планується, що в чемпіонаті візьме участь понад 50 спортсменів зі всієї України. Зараз ми готуємо святкову шоу-програму, присвячену цій події», - повідомила Наталія Йосава, директор «Глобал ICE».

 

Також в «Глобал UA» планується відкриття сезонної ярмарки оптової торгівлі на території паркінгу.

Крім того, Микола Бірюченко розповів про те, що вже активно йде підготовка до святкування наступного Дня народження «Глобал UA», яке традиційно планується провести з розмахом. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі