Суспільство

«Київстар» запрошує запалити «Зірку пам’яті»

4 May 2012, 12:32

9 травня о 20:00 компанія «Київстар» запрошує житомирян та гостей міста прийти до Монументу Слави вшанувати пам’ять загиблих та запалити «Зірку пам’яті» з 1418 свічок, в пам\'ять про кожен героїчний день Великої Вітчизняної війни.

Також в цей день «Київстар» привітає ветеранів з 67-ю річницею перемоги у Великій Вітчизняній війні і подарує вже традиційну акцію «Дзвінок фронтовому другу», в ході якої ветерани зможуть безкоштовно зателефонувати своїм близьким і друзям в Україні, Росії, Білорусі. 

9 травня - це особливе свято, в якому злилися воєдино душевний біль про непоправні втрати і радість Великої Перемоги. 1418 днів - саме стільки тривала Велика Вітчизняна війна. Ця війна торкнулася близьких людей кожного з нас, залишивши незгладимий слід у житті мільйонів людей.

З нагоди Дня Перемоги «Київстар» традиційно вшанує пам’ять полеглих у Великій Вітчизняній війні та привітає ветеранів і жителів міста з великим святом.

З 9:00 до 17:00 в місті працюватимуть мобільні бригади волонтерів «Київстар» - вітатимуть ветеранів, допомагатимуть їм безкоштовно телефонувати рідним і друзям, створюватимуть атмосферу поваги й турботи.

У Житомирі «Дзвінок фронтовому другу» відбудеться на площі Перемоги, в Парку імені Гагаріна, біля кінотеатру «Жовтень», біля Монументу Слави.

Зв’язківці «Київстар» прагнуть нагадати молодому поколінню, як важливо дбати про ветеранів і самотніх людей похилого віку, допомагати та підтримувати їх, і запрошують усіх охочих приєднатися до доброчинної діяльності.

О 20:00 біля Монументу Слави «Київстар» спільно з Житомирською міською радою проведе акцію пам\'яті – буде запалена «Зірка пам\'яті», що складатиметься з 1418 свічок.

Запрошуємо житомирян та гостей міста приєднатися до урочистого заходу та запалити свічки в пам\'ять про героїчні дні.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі