Місто

У Житомирі 1 червня пройде масовий парад мильних бульбашок

7 May 2012, 12:52

У Житомирі, 1 червня, у перший день літа та міжнародний день дітей, пройде парад мильних бульбашок.

Організатори кажуть, що ідея провести це веселе дійство у Житомирі прийшла спонтанно, о другій годині ночі. Організовувати захід взялися дві житомирянки Наталія Шевченко та Ірина Денисова.

"Ми влаштовуємо dreamflash. Дрім-флеш - це вид флешмоба. Сотні людей, зовсім незнайомих між собою, збираються разом, щоб запустити в повітря безліч мильних бульбашок. Часто на нього вбираються в костюми своїх улюблених казкових персонажів або вдягають найвеселіші речі у гардеробі щоб доповнити своєю яскравістю це свято. Взагалі, ідея проведення такого заходу у Житомирі прийшла спонтанно, близько 2 години ночі", - каже Наталія Шевченко.

З місцем проведення активістки ще не визначились і проводять опитування у соцмережах. Серед варіантів: вул. Михайлівська, сквер на м-ні Соборному, алея на Новому бульварі та міст у парку ім. Гагаріна.

"Захід буде проводитися 1 червня – це не лише перший день сонячного літа, а й міжнародний день захисту дітей. Тому цього дня ми хочемо, щоб у повітря не лише піднялися тисячі повітряних бульбашок, а й засяяли усмішками обличчя маленьких (і не дуже) житомирян! На даний момент ми визначаємося з місцем проведення заходу. З можливих варіантів – це вулиця Михайлівська, сквер на м-ні Соборному, алея на Новому бульварі та міст у парку ім. Гагаріна. Також до заходу планується залучити музикантів, майстрів з боді-пейнту та мехенді. Приходьте, беріть з собою друзів, дітей, приносьте бульки", - каже Ірина Денисова.

Організатор зазначають, що сама ідея дрімфлешу прийшла від москоських колег. На московському Арбаті 22 квітня пускати бульбашки та веселитися прийшло понад 100 тис. мешканців міста.

Дійство у Житомирі проходитиме у рамках загальноукраїнської акції та паралельно пройде у Києві, Донецьку, Львові, Одесі та Харкові.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі