Події

Під час масової бійки в Житомирській області міліціонеру проломили череп

8 May 2012, 17:35

 

 В Житомирській області в селі Бистрик працівники міліції влаштували бійку з місцевими селянами. Останні кажуть міліціонери відпочивали в їхньому селі та були на підпитку. Троє сільських хлопців, які потрапили під кийки міліціонерів, опинилися в лікарні з рваними ранами, забиттями і струсом мозку. З боку правоохоронців поранених двоє, один – з відкритою черемхо-мозковою травмою, - повідомляє ТСН

Ареною бою стала площа біля сільського магазину. Того дня сюди приїхала скуповуватися заїжджа компанія. Їм не сподобался. Що їхню машину розглядав один із місцевих. Після невеликої сутички, приїжджі повернулися з підмогою та нунчаками.

Селяни кажуть, що 6 чоловіків вибігли із машини і почали бити усіх без розбору.

«Вони вибігли з машини і почали кричати «до стінки» і почали бити нас палками» - говорить потерпілий у бійці місцевий мешканець.

Розборонити бійку селяни самотужки не могли, тож викликали міліцію, навіть і не здогадуючись, що однією із сторін і були правоохоронці у цивільному. Із 6 приїжджих, 3 – були міліціонерами.

В прес-службі міліції підтвердили, що троє з чоловіків були міліціонерами. Там і пояснили, що правоохоронці у селі Бистрик святкували хрестини.

«Правоохоронці були поза службою, без форменного одягу і будь-яких спецзасобів», - розповіла прес-секретар УМВД в Житомирській області Алла Ващенко

Одного працівника міліції уже звільнили,ще один – сам подав рапорт на звільнення.

Нині за фактом хуліганства прокуратура порушила кримінальну справу. Тим, кого визнають винними, загрожує до двох років позбавлення волі.

 

ТСН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі