Місто

Житомиряни в парку Гагаріна так і не дочекалися приїзду військової техніки

10 May 2012, 10:50

 В Житомирі організатори свята Дня Перемоги в останній момент змінили план заходів.

Згідно плану, який був розміщений напередодні свята на сайті мерії, в 11.30 біля Монументу Слави мав відбутися епізод відтворення бою Великої Вітчизняної війни. Але бій почався на годину раніше і не всі встигли приїхати до Монумента, щоб його подивитися. Та й сам мітинг мав закінчитись о 12.00, але вже об 11.30 всі розійшлися.

О 13.00 мав початися святковий проїзд військово-історичної техніки вулицями Житомира з зупинками на майданчиках на площі Перемоги, на площадці біля кінотеатру «Жовтень», у Парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна біля арки, та біля фонтану «Космонавт».

Проте військово-історична техніка біля кінотеатру «Жовтень» пройшла за годину до запланованого часу. Організатори концерту у Парку культури і відпочинку повідомили журналісту Житомир.info, що техніка тут мала б бути з 13.30 до 14.00, але до 15.00 вона так і не з’явилась.

«Я прийшла у парк культури з дітьми подивитися концерт та військову техніку, яка мала тут проходити.  Прочекавши 4 години ми її так і не побачили. Мабуть поїдемо у Глобал, там, кажуть, техніка стоїть, хоч на неї подивимось», - розповіла журналісту Наталя, яка відпочивала у Парку.

Цікаво працювала польова кухня на площадці біля арки Парку культури і відпочинку та біля кінотеатру «Жовтень». У парку вона простояла зовсім недовго, біля неї фотографувалися всі охочі, але каші не роздавали. Також, осторонь від концертного майданчику під наглядом двох солдатів стояла кухня біля кінотеатру «Жовтень». Каші там теж ніхто не їв.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі