Події

В Житомирі пес пошматував свого господаря через образу або через хворобу, - кінолог

14 May 2012, 09:48

 В Житомирі ротвейлер мало не загриз свого господаря. Собака раптово накинувся на 77-річного чоловіка. Рятувальники, що приїхали на місце події, не змогли відтягнути собаку, що буквально пошматував господаря. Зупинити собаку змогли лише пострілом, - повідомляє ТСН

Пес накинувся раптово. У той момент господар та гість розмовляли на подвір´ї. Найімовірніше, що вольєр в якому утримували собаку, був відчинений. Ротвейлер кинувся до гостя, але коли той утік – перекинувся на господаря.

Хлопець одразу викликав рятувальників.

Потерпілого у вкрай важкому стані доправили до лікарні.

«Травми серйозні, такі, що з виривом мязів на верхній і нижній кінцівках», - каже Ігор Кухарчук, заступник головного лікаря міської лікарні №2

Сусіди дивуються, за всі 6 років, які ротвейлер жив у хазяїв, собака жодного разу не виявляв агресії. Пес був настільки товариським, що давав себе погладити навіть незнайомим.

Чоловік, на якого накинувся пес, не раз бував у дворі. Каже, що з ротвейлером спілкувався без проблем.

Спровокувати агресію собаки могла давня образа на господаря. Виплеснутися вона могла у будь-який момент, - кажуть кінологи. А головне, ротвейлер – серйозна порода, яка потребує спеціальної дресури. Ще однією ймовірною причиною нападу собаки називають сказ. Тіло ротвейлера відправили на експертизу.

ТСН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі