Місто

В Житомирському університеті ім. Франка кажуть, що 96% випускників 2012 року вже забезпечені робочим місцем

14 May 2012, 14:15

 Житомирський державний університет імені Івана Франка в 2012 році випустить близько півтори тисячі спеціалістів та магістрів. Серед випускників 495 студентів денної форми навчання та 87 заочної отримали освіту за державним замовленням.

Відповідно до постанови кабінету Міністрів України від 22.08.1996р. № 922 «Про порядок працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, підготовка яких здійснювалась за державним замовленням», в університеті щороку (березень, квітень) створюється комісія по розподілу випускників.  У склад комісії входять ректор університету, проректори, декани факультетів та директори навчально-наукових інститутів, начальник управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації, завідуючі міськими, районними відділами освіти, директори навчально-науково виробничого комплексу «Полісся». У цьому році розподіл випускників денної форми навчання проводився 15 березня.

В університеті розповіли, що 95-96 % випускників 2012 року державної форми навчання станом на 11 травня 2012р. забезпечені першим робочим місцем.

Найбільша кількість випускників-спеціалістів у ННІ іноземної філології – 98 денної форми навчання; найменша на факультеті фізичного виховання та спорту – 25 денної форми навчання. Така ж ситуація й з магістрами: 40 у ННІ іноземної філології, 12 у фізичного виховання та спорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі