Суспільство

В житомирському вузі відкриють центр із вивчення турецької мови

15 May 2012, 09:42

11 травня Житомирський державний університет імені Івана Франка приймав координатора Українського національного комітету Платформи «Діалог Євразії» Гьокхана Деміра.

Як стало відомо журналісту Житомир.info, мета відвідин координатором Українського національного комітету Платформи «Діалог Євразії» Гьокханом Деміром ЖДУ імені Івана Франка полягала в налагодженні зв’язків.

Під час зустрічі він поспілкувався з ректором університету Петром Саухом та обговорив можливі шляхи співпраці між Українським національним комітетом Платформи «Діалог Євразії» і ЖДУ імені Івана Франка.

Як результат, визначено основні напрямки співпраці. Зокрема, запропоновано вивчити питання щодо відкриття у ЖДУ імені Івана Франка культурного центру з вивчення турецької мови.

Під час зустрічі ректор ЖДУ розповів координатору Українського національного комітету Платформи «Діалог Євразії» про структуру університету та його досягнення в галузі науки. Також Петро Саух подарував Гьокхану Деміру низку книг. Серед них – власну «ХХ століття підсумки».

У відповідь на отримані від ректора ЖДУ книги координатор Українського національного комітету Платформи «Діалог Євразії» подарував Петру Сауху кілька журналів та книг і підкреслив, що зацікавлений у співробітництві.

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі