Події

В Житомирській області за порушення фінансової дисципліни – 16 кримінальних справ

15 May 2012, 17:48

За 4 місяці 2012 року в Житомирській області в результаті контрольних заходів Держфінінспекції було порушено 16 кримінальних справ. 

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Держфінінспекції в Житомирській області.

Фахівці Держфінінспекції в Житомирській області від початку 2012 року відшкодували втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 17,2 млн. грн. Зокрема, у квітні завдяки діям ревізорів відшкодовано фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 7 млн. грн.

До бюджетів, бюджетних установ, організацій та підприємств (загальнодержавної та комунальної форм власності) у результаті контрольних дій упродовж січня – квітня 2012 року додатково надійшло 2,2 млн. грн. Для забезпечення максимального відшкодування виявлених втрат державних ресурсів до порушників бюджетної дисципліни застосовано 56 фінансових санкцій у вигляді призупинення бюджетних асигнувань та зупинення операцій з бюджетними коштами.

Для посилення персональної відповідальності за порушення фінансової дисципліни 43 матеріали контрольних заходів передано до правоохоронних органів. За результатами їх розгляду порушено 16 кримінальних справ.

Постановами Держфінінспекції в Житомирській області за вчинені фінансові порушення протягом звітного періоду до адміністративної відповідальності притягнуто 288 посадових осіб, до дисциплінарної та матеріальної відповідальності - 210 осіб.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі