Суспільство

В Житомирі представили нового командира 8-го армійського корпусу генерал-лейтенанта Петра Литвина

16 May 2012, 10:29

15-го травня, в залі Військової Ради управління 8-го армійського корпусу командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-полковник Геннадій Воробйов представив нового командира корпусу генерал-лейтенанта Петра Литвина.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі 8-го армійського корпусу.

На заході були присутні голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук, перший заступник Житомирської облради Володимир Арешонков, заступник міського голови Олександр Бочковський, командири військових частин та установ 8-го армійського корпусу та Житомирського гарнізону, офіцери управління корпусу.

Генерал-полковник Геннадій Воробйов зачитав  присутнім наказ Міністра оборони України про призначення на посади генерал-майора Віктора Муженка та генерал-лейтенанта Петра Литвина. У своїй короткій промові командувач Сухопутних військ, зокрема, зазначив, що генерал-лейтенант Литвин знайомий із службою у 8-му армійському корпусі, так як свого часу вже проходив службу у з’єднанні на посадах командира полку та бригади.

Виступаючи перед присутніми, генерал-лейтенант Петро Литвин подякував за теплий прийом

«Для мене велика честь сьогодні очолити колектив 8-го армійського корпусу. Ця відповідальність довірена мені керівництвом держави та нашого відомства. Колектив з’єднання має величезні традиції, як унаслідовані від 8-ї танкової армії, так і сформовані за час існування армійського корпусу. Впевнений, що ми разом тільки примножимо ці традиції та, з розумінням відповідальності, покладеної на нас, не знизимо рівня бойової й мобілізаційної готовності з’єднання», - зазначив Петро Литвин.

Фото прес-служби 8-го армійського корпусу

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі