Суспільство

14-річна житомирянка Валерія Гаврилова стала Міні Топ-Модель України

17 May 2012, 17:51

 12 травня у Національному Київському Академічному театрі Оперети відбувся 14-й Національний фестиваль краси і таланту «Міні Міс Україна 2012». Вже четвертий раз разом з фестивалем «Міні Міс Україна» проходить конкурс юних моделей «Міні Топ-Модель України».

У фестивалі взяли участь 38 переможниць і призерок регіональних та обласних конкурсів і фестивалів, що проводяться під егідою фестивалю «Міні Міс Україна». Тема шоу - «Євро 2012», - повідомляє офіційний сайт конкурсу Міні Міс Україна

Житомир представляла 14-річна Валерія Гаврилова, яка навчається у 8 класі школи №28. Вона й здобула титул Міні Топ-Модель України у старшій віковій категорії.

 «Під час конкурсу в нас було три виходи. 1 - дефіле в арт-костюмах до Євро-2012; 2 – в дизайнерському дитячому одязі; 3 – дефіле у вечірніх сукнях. Конкуренція була дуже велика, всі дівчата були достойні перемоги. Я дуже щаслива, що виграла, тепер сподіваюся на перемогу в міжнародному конкурсі», - розповіла журналісту Житомир.info Валерія

Валерія Гаврилова представлятиме Україну  на конкурсі моделей «Little Miss & Mister Continents», що відбудеться на початку жовтня цього року в Туреччині.

Фото з соціальної мережі "Вконтакте"

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі