Суспільство

Житомирських дітей обстежили фахівці з клініки «Охматдет». Трьом дітям призначені термінові операції

22 May 2012, 10:45

За підтримки депутата Житомирської міської ради, фракція «Фронт Змін», Юрія Мойсеєва, при сприянні  президента благодійного фонду «Ясмін»  Зіяд Катба та директора благодійного фонду «СімЯ» Лесі Морозової вже в друге в дитячу поліклініку міста Житомира, що в районі Мальованка, було запрошено лікарів ортопедів та нейрохірургів клініки «ОХМАТДЕТ» м. Києва для обстеження дітей з ДЦП.

«Під час приїзду фахівців було обстежено 30 дітей. З них 6 дітей з району Мальованка, а решта дітей з Тетерівського дитячого будинку інтернат. Після обстеження, п’ятеро дітей було запрошено в Київський інститут мікрохірургії ока. Після обстеження в інституті, трьом дітям на червень призначені операції», - розповідає про хід обстеження та лікування депутат Житомирської міськради Юрій Мойсеєв.

Крім того, одній дитині було придбано слуховий апарат та ще одній дитині візок для пересування. Іншим дітям призначено лікування, за потреби діток взято під постійний нагляд клініки «ОХМАТДЕТ».

«Ми плануємо провести зубопротезування дітей сиріт та дітей з багатодітних сімей. Всіх небайдужих запрошуємо до співпраці та будемо вдячні за допомогу», - говорить Юрій Мойсеєв.

Окрему подяку батьки та діти висловлюють лікарям Житомирської центральної дитячої міської лікарні та дитячої поліклініки №3.

Прес-служба Житомирської облорганізації політичної партії "Фронт Змін"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі