Суспільство

У Житомирі діти з обмеженими можливостями вразили глядачів своїми талантами

23 May 2012, 11:59

Діти з обмеженими фізичними можливостями 22 травня вийшли на сцену житомирського міського палацу культури і продемонстрували, що вони талановиті.

Їм непросто жити у світі, маючи фізичні обмеження. Постійно доводиться зіштовхуватися з бар\'єрами і перепонами. Їм важче повірити у себе, розкрити своє «Я», свій талант, свої можливості, які у них безмежні, треба їх лише виявити.

Саме для цього вже вчетверте у Житомирі добрі люди організовують музичний фестиваль юних талантів «В країні – родині», серед яких й діти з обмеженими можливостями. Фестиваль набуває популярності і приємно, що до організації цього чудового свята долучаються меценати. ТМ «Рудь» нагородила учасників фестивалю морозивом, а компанія «Оріфлейм» розіграла цінний подарунок.

Організатори фестивалю: обласні і міські управління культури, освіти, сім\'ї, молоді та спорту, ЖДУ ім. Івана Франка, обласна організація УТОГ, ГО «Клуб громадянської опіки», ЖОГО «МІР» (Молодь - ініціатор реформ), «Оріфлейм» та ТМ «Рудь».

 

Віктор Малюта, начальник відділу молодіжної політики управління у справах сім\'ї, молоді та спорту ЖОДА: Нехай це свято запам\'ятається надовго!

 

Сергій Форест, голова ЖОГО «МІР»: Кожна дитина - переможець!

 

Олег Поліщук, організатор фестивалю «В країні – родині»: Ці діти йдуть по життю, долаючи неабиякі труднощі. Підтримаймо їх. Вони це заслужили.

Виступи дітей були зворушливими. Вони співали про маму, любов, добро. Вони відкидають жорстокість, насилля, зло. Атмосфера у залі була чудовою. Маємо надію, що наступний фестиваль пройде на ще вищому рівні і до його організації долучиться ще більше меценатів.

 

Прес-служба ЖОГО «МІР»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі