Місто

У Житомирській міській раді встановили Wi-Fi-зону

30 May 2012, 18:47

 З 30 травня 2012 року в Житомирській міській раді функціонуватиме Wi-Fi-зона з вільним доступом, встановлення якої ініціював «Фронт Змін».

«Майже три місяці тому фракція «Фронту Змін» ініціювала встановлення у сесійній залі Wi-Fi-зони з вільним доступом. Ми аргументували важливість підключення інтернету необхідністю для журналістів оперативно висвітлювати хід сесійних засідань та зручністю для депутатів у роботі з документами, які надходять електронною поштою», - говорить голова фракції «Фронт Змін» Володимир Михалець.

Проте, за словами Володимира Михальця, потрібне було відповідне фінансування. На даний час  вже виділено кошти й здійснено всі необхідні роботи.

«Wi-Fi-зону в міськраді обладнали і хоча встановили пароль, його тут же повідомили всім депутатам та журналістам, і він не є перешкодою для користування інтернетом. Хоча, хотілося б, щоб наша мерія була більш раціональна та відкрита у своїй роботі. Гарним прикладом для встановлення безпроводового інтернету є столиця, де обладнуються цілі Wi-Fi-зони з вільним доступом без паролів й інтернетом може користуватись кожен. Хоча, при потребі, всі відвідувачі Житомирської міської ради також зможуть скористатись доступом до інтернету», - говорить Володимир Михалець.

Пресс-служба обласної партійної організації "Фронт Змін".

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі