Політика

На активістів, які розклеювали у Новограді-Волинському листівки проти Литвина, склали протокол

19 June 2012, 17:00

 Як стало відомо  Житомир.info, вчора 18 червня в Новограді-Волинському активісти Громадського руху «Відсіч» розклеювали листівки, на яких був зображений Володимир Литвин з штампом «винен».

Як повідомили активісти «Відсічі» журналісту  Житомир.info, в Новограді-Волинському їх намагалися затримати співробітники міліції.

«Десь опівдні ми розклеювали листівки в Новограді-Волинському. До нас неочікувано під’їхав автомобіль міліції. Правоохоронці хотіли нас затримати та доставити у відділ міліції. Вони записали наші телефони та хотіли скласти на нас протоколи, мовляв ми не маємо права поширювати такі листівки. Паралельно міліціонери спілкувалися з кимось по телефону, явно отримуючи вказівки, що з нами робити далі. Вирішити справу нам допоміг місцевий юрист, з яким ми познайомилися раніше. Він пояснив міліціонерам, чому ті не мають права забирати нас у відділок. Тоді до нас під’їхали  інспектори міської інспекції з благоустрою та склали протокол про порушення правил благоустрою на одну з наших дівчат», - розповів Артур Переверзєв.

Активісти руху «Відсіч» їздять округами депутатів-мажоритарщиків, які проголосували у першому читанні за закон “Про засади державної мовної політики”, та роздають людям листівки, в яких розповідають чому за цих депутатів не потрібно голосувати

Фото сайту Майдан

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі