Суспільство

Найкращі пропозиції сезону: «Нові вікна» на 35% дешевше та LCD-телевізор в подарунок

20 August 2012, 16:08

Прагнете зробити свій дім чи офіс затишним та комфортним? З «Новими вікнами» здійснити це дуже просто, адже компанія «Нові вікна» - лідер з надання високоякісних послуг з проектування, виготовлення, монтажу та гарантійного обслуговування світлопрозорих конструкцій з ПВХ та алюмінію в Житомирі та області.

Саме тут Ви зустрінете досконале поєднання найкращих профілів та армування від найвідоміших європейських виробників, найякісніших енергозберігаючих склопакетів, найнадійнішої фурнітури та багаторічного досвіду фахівців компанії, здатних виконати роботу будь-якої складності та втілити найсміливіші дизайнерські ідеї в життя.

В компанії «Нові вікна» знають не лише, як задовольнити бажання найвибагливіших клієнтів, а й як допомогти покупцям з обмеженими фінансовими можливостями зробити свій дім затишним та комфортним. Саме зараз в компанії діють сезонні знижки до 35% на всі металопластикові вікна.

Кожен замовник вікон гарантовано отримує корисний подарунок – зовнішній термометр.

Але на цьому сюрпризи від «Нових вікон» не закінчуються. Усі покупці, що придбали вікна в 2012 році, мають можливість виграти LCD-телевізор з діагоналлю в 32". Розіграш телевізору та безлічі інших цінних подарунків відбудеться напередодні Нового року.

Не пропустіть нагоду скористатися найкращими пропозиціями сезону, адже, віддавши перевагу «Новим вікнам», Ви отримаєте не лише якість та комфорт, а й безліч приємних моментів – маленькі сюрпризи, а також великі знижки та, навіть, великі телевізори.

Компанія «Нові вікна» м. Житомир, вул. Київська, 16

550-540 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі