Політика

Житомирська опозиція незадоволена турнікетом у міськраді: "Тепер з'явиться високий паркан навколо мерії?"

17 July 2012, 17:27

Житомирській владі, певне, набридли постійні скарги мешканців Житомира на бездіяльність міського голови та на те, що місто практично розсипається на частини. Мер вирішив позбутись всіх проблем один махом - в холі міської ради встановили турнікет, який перекриває доступ відвідувачам до кабінетів мера та його заступників. Немає скарги – немає проблеми.

Доступ в кабінет мера Володимира Дебоя та кабінети заступників мера та секретаря міськради, які знаходяться на другому та третьому поверхах, для звичайних житомирян стали недоступні – вхід тільки повз пильну охорону та пункт пропуску.

«Влада не повинна відгороджуватись від житомирян. В жодному випадку житомиряни не можуть заважати владі працювати, а можуть допомогти їй виявляти ті проблеми і негаразди в місті, які існують. Цим кроком мер показав всьому місту, що йому неприємно спілкуватись з мешканцями міста. Невже Володимир Дебой думає, що турнікетами можна так легко відгородитися від житомирян, а заступниками можна відгородитися від проблем житомирян? Невже наступним кроком мера буде високий паркан навколо міської ради?Ми йдемо від поліцейської держави до поліцейських органів самоврядування, які ховаються за спинами у правоохоронних органів», - сказав депутат міської ради від Об’єднаної опозиції Володимир Михалець.

Володимир Михалець також зазначив, що депутати міської ради, на відміну від мера, відкриті для житомирян. Так, кожен бажаючий може прийти в громадські приймальні, які знаходяться за адресами: вул. Бородія 32/98 та вул. Михайлівська, 17.

Прес-служба облорганізації об'єднаної опозиції ВО "Батьківщина"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі