Події

З початку року в сільському господарстві Житомирської області травмувалося 12 людей

19 July 2012, 15:15

На Житомирщині створено мобільну групу для контролю безпеки праці під час збирання врожаю.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі ТУ Держгірпромнагляду в Житомирській області.

В зв’язку із проведенням в області кампанії зі збору зерна нового врожаю та з метою попередження рівня виробничого травматизму на підприємствах агропромислового комплексу при територіальному управлінні Держгірпромнагляду створено мобільну групу.

Під час її роботи особлива увага буде звертатися на дотримання вимог безпеки безпосередньо на місцях збирання врожаю. У разі виявлення порушень законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки буде ініціюватися проведення позапланових перевірок з метою заборони експлуатації техніки, яка загрожує здоров`ю та життю працівників. Всі особи, які не пройшли спеціальне навчання і перевірку знань з охорони праці, будуть відсторонені від роботи та притягнені до адміністративної відповідальності.

За інформацією територіального управління Держгірпромнагляду, на підприємствах агропромислового комплексу Житомирщини з початку 2012 року травмовано 12 осіб. Для порівняння, за аналогічний період минулого року у сільському господарстві області травмувалося 4 особи, двоє з яких загинули. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі