Суспільство

Під час поїздки до моря на велосипедах подружжя з 3-річною дитиною з Житомирської області долало по 100 км в день

19 July 2012, 17:38

Подружжя з Житомирської області відправилось у поїздку до моря на велосипедах разом з 3-річною дитиною, - повідомляє сайт radomyshl.com

Коли настає літня пора багато сімей вирушають на відпочинок до моря. Радомишляни Микола та Альона Ляпунови зі своїм 3-річним сином Кирилом цього літа зробили свій відпочинок неймовірним і вже точно незабутнім — цього разу на відпочинок до моря сім’я вирушила на велосипедах. З Радомишля до Миколаєва трапилось багато пригод і цікавинок. Як розказує саме подружжя, ця поїздка стала однією з найнеймовірніших подій в їхньому житті.

На двох власноскладених велосипедах, з наметами та змінними речами Ляпунови подолали відстань понад 1 тис. км, проїжджаючи на день близько 100 км. Харчування та воду купували в придорожніх кафе та магазинах. На ночівлю спинялися, коли стемніло, розбиваючи намет недалеко від траси та прокидаючись зранку, продовжували шлях. 5 днів тривала поїздка подружжя до Миколаєва. У самому ж Миколиєві Микола, Альона та Кирил зустрілися з друзями, з якими вирушили до моря. За тиждень відпочинку на морі, сім’я знову сіла на велосипеди та вирушила додому - до Радомишля, шлях на повернення до якого також зайняв 5 днів.

Протягом подорожі родина зустрілася з багатьма своїми знайомими та родичами, відвідала безліч міст, познайомилась з їх околицями та історією, що зробило відпустку насиченою. 

Житомир.info за матеріалами radomyshl.com

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі