Суспільство

У Житомирі прийняли присягу майже 600 студентів військових кафедр ВУЗів

26 July 2012, 11:31

25-го липня, у ряді військових частин 8-го армійського корпусу прийняли присягу на вірність українському народові майже 600 студентів кафедр військової підготовки восьми вищих навчальних закладів Києва, Житомира та Вінниці, - повідомляє прес-служба 8-го армійського корпусу.

Прийняттю присяги передували місячні збори, в ході яких майбутні офіцери запасу удосконалювали свої теоретичні знання й отримували практичні навички із військової підготовки.

У військових частинах, в яких студенти проходили збори відповідно до військових спеціальностей, вони виконували навчальні вправи стрільб з стрілецької зброї, водили бойові машини, а також займалися топографічною, інженерною та стройовою підготовкою, виконували нормативи щодо захисту від зброї масового ураження.

Після складання екзаменів і заліків з дисциплін за програмою підготовки офіцерів запасу, студенти отримають військове звання «молодший лейтенант запасу».

На фото прийняття присяги майбутніми офіцерами запасу, які проходили збори на базі окремого лінійно-вузлового полку зв’язку на Богунії та  окремого аеромобільного батальйону на Корбутівці.

ФОТО Володимира Вовкогона

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі