Політика

Сидір Кізін впевнений, що опозиція переможе у Житомирській області

6 September 2012, 12:29

 5 вересня голова Житомирської обласної організації ВО "Свобода", єдиний кандидат у депутати від опозиції по 67-му округу Сидір Кізін взяв участь у теледебатах на Житомирському обласному телебаченні.

Під час виступу Сидір Кізін зауважив, що його підтримують лідери опозиції Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок.

"Здолати режим Януковича можна тільки тоді, коли у парламент прийдуть патріоти, а не тушки, які зраджують інтереси виборців і країни загалом. Через провальну антинародну пенсійну та податкову реформи, рабський трудовий кодекс, посягання на українську мову та інші "покращення" влада немає жодних шансів на зміцнення своїх позицій в Україні. Саме тому вони роблять ставку на так званих самовисуванців, на Житомирщині зокрема, які вже щедро роздають подачки та розповідають про свою аполітичність, користуючись при цьому повною підтримкою адмінресурсу” – каже Сидір Кізін.

У разі проходження у Верховну Раду такі "самовисуванці" слухняно віддадуть свої картки для голосування черговому ляльководу від влади.

"Щоб не повторився цей сценарій, опозиція об'єдналася. Опозиційні сили, а саме ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода", висувають по кожному округу одного узгодженого кандидата. Рівень довіри до опозиції сьогодні вдвічі вищий, ніж до влади, що має забезпечити нам перемогу у виборах. Першим нашим кроком у майбутньому парламенті буде прийняття закону про імпічмент та ліквідація наслідків діяльності режиму Януковича. Ми повернемо країну обличчям до світу, а владу - обличчям до власного народу. І я запевняю, у нас не здригнеться рука, змінити все на користь українців", - наголосив Сидір Кізін.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі