ДОПОМОГА

У Алли Пугачової з'явився новий фаворит (ФОТО)

21 January 2008, 09:49
З самого початку проекту «Фабрика зірок-7» Алла Пугачова сказала в кулуарах, що симпатизує 28-річному композиторові та співакові Марку Тішману.


- Я співатиму тільки з ним, - заявила за кулісами «Останкіно» Примадонна.

Так і вийшло. Алла Борисівна заспівала з «фабрикантом» свій хіт «Холодно в місті», який колись виконувала в дуеті з Філіпом Кіркоровим.

А після запросила Тішмана, до речі, єдиного з «фабрикантів», виступити на новорічному концерті «Пісня року».

- Марк - талановитий хлопець, у нього такі красиві пісні, - нахвалювала колегам Тішмана Пугачова.

Примадонна якось зізналася, що Марк їй дуже нагадує її колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова. Мов, такий же захоплений і наївний, яким був п'ятнадцять років тому Кіркоров.

А недавно Аллу Борисівну помітили в компанії Марка Тішмана в модному ресторані «Пушкін». Парочка в романтичній обстановці вечеряла в одному із закритих залів ресторану. Говорять, що саме Пугачова запросила «фабриканта» в «Пушкін». Причому Примадонна, говорять, не збирається продюсувати Тішмана. З Аллою Борисівною Марка зв'язують поки виключно дружні відносини. А тим часом в світській тусовці вже з'явилися чутки, що Марк Тішман - черговий фаворит Пугачової, мовляв, Алла Борисівна узяла «фабриканта» під своє крило, повідомляє "Комсомольская правда".

http://gpu.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі