Суспільство

В Житомирській області розпочався двомісячних боротьби з амброзією та білим метеликом

9 July 2013, 12:50

З 1 липня по 31 серпня в Житомирській області проводиться двомісячник боротьби з шкідливими організмами: амброзією полинолистою та американським білим метеликом.

Про це йдеться у розпорядженні Житомирського губернатора Сергія Рижука від 1 липня, опублікованому на офіційному сайті облдержадміністрації.

«Розглянувши подання державної фітосанітарної інспекції Житомирської області та відповідно до Законів України  і наказу Міністерства аграрної політики України з метою локалізації, ліквідації виявлених вогнищ амброзії полинолистої та американського білого метелика, запобігання їх поширенню на території Житомирської області провести з 1 липня по 31 серпня 2013 року двомісячник боротьби з регульованими шкідливими організмами: амброзією полинолистою та американським білим метеликом», - йдеться у розпорядженні губернатора.

Райдержадміністраціям, міськвиконкомам (за згодою) спільно з державною фітосанітарною інспекцією Житомирської області було доручено забезпечити виконання заходів щодо проведення даного двомісячника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі