Події

Близько сотні житомирян звинувачують тур фірму у шахрайстві і вимагають повернути 5 млн. за путівки

7 August 2013, 19:22

 Близько сотні житомирян звинувачують фірму «Турсервіс» у шахрайстві і вимагають повернути 5 мільйонів гривень за путівки.

Ошукані туристи звернулися до міліції зі скаргами на туристичну агенцію, якій вони заплатили гроші, однак так і не дочекалися очікуваних поїздок за кордон.

Люди кажуть: агентство працювало у Житомирі більше 10-ти років і мало гарну репутацію, тож до останнього сподівалися, що отримають свої гроші назад. Коли ж зрозуміли, що їх ошукали – масово почали звертатися до правоохоронців. Свої збитки люди оцінюють більш як у 5 мільйонів гривень. Вони обурені: міліція призупинила роботу агенції лише через три місяці після того, як надійшли перші заяви. Проте і зараз власницю фірми не взяли під варту.

У міліції пояснюють, що одразу не могли взяти власницю тур фірми під варти, бо не мали на те підстав. Зараз справу порушили за статтею шахрайство. Якщо її провину доведуть, жінці загрожує до 5 років позбавлення волі.

«До даного часу звернулася вже 91 людина з заявою про шахрайські дії. Порушено кримінальне провадження. Підозрюваній на даний час вже оголошена підозра. Вона знаходиться на волі, їй обрана міра запобіжного заходу особисте зобов'язання. Вона з'являється на виклики до слідчого тобто на даний час інша міра запобіжного заходу не обиралася, - каже Віктор Янчук, в.о. начальника слідчого відділу Корольовського РВ МВС України в Житомирській області

Зараз офіс туристичної агенції опечатаний. На телефонні дзвінки власниця не відповідає. Проте ошукані туристи сподіваються, що її таки притягнуть до відповідальності і зобов’яжуть компенсувати людям збитки за зіпсовані відпустки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі