Місто

Дебой обіцяє, що до кінця року житомирське ТТУ капітально відремонтує ще два тролейбуси

11 September 2013, 16:29

До Дня міста у КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» зібрали тролейбус. До кінця року у ТТУ планують скласти ще дві одиниці електротранспорту.

Про це 11 вересня під час прес-конференції за підсумками святкування Дня міста розповів Житомирський міський голова Володимир Дебой.

«У нас уже добра традиція, і ми вже другий рік поспіль до Дня міста збираємо тролейбуси. І в цьому році на площі під час проходження колон нас вітав тролейбус за номером 2277, який був зібраний фактично з нуля працівниками ТТУ і подарований до Дня міста. І сьогодні це гарний діючий тролейбус з терміном гарантії роботи десь до 10 років. Це третій тролейбус, випущений працівниками ТТУ за останні два роки. Ми плануємо у цьому році випуск ще декількох таких машин», - повідомив Володимир Дебой.

Мер нагадав, що вартість нового тролейбусу - більше 2 млн. грн.

Тролейбус №2277, зібраний силами працівників ТТУ, вже курсує по маршруту №1. Над ним працівники ТТУ працювали близько 2 місяців. Вартість поглибленого ремонту – близько 200 тис. грн. Тролейбус зібраний повністю із нових запчастин.

«Нині колектив ТТУ збирає ще два тролейбуси, які у жовтні 2013 року планують випустити на лінію», - йдеться у прес-релізі міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, у 2012 році до дня міста працівники ТТУ капітально відремонтували тролейбус. Другий відремонтований на базі ТТУ тролейбус вийшов на лінію 21 вересня. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі