ДОПОМОГА

Почалися зйомки продовження "Моєї прекрасної няні" (ФОТО)

26 January 2008, 14:20
Мільйони прихильників серіалу про Віку Прутковську нарешті можуть зітхнути спокійно: кінокомпанія «АМЕДІА» приступила до зйомок продовження популярного серіалу. І продовжаться вони три місяці. Кореспондентів «КП» одними з перших пустили в свята святих.




Перший серіал закінчився весіллям головних героїв. У нових серіях нам покажуть непросте, повне сварок і образ життя наречених. Шаталіни переселилися в будинок на Рубльовці. Сусіди у них зірки і знаменитості. Віка захоче стати співачкою або актрисою і спробує реалізувати себе в бізнесі чоловіка, затіявши свій проект. Як інші бізнесвумен Рубльовки, спробує відкрити свій ресторан, стати гламурной письменницею подібно до Оксани Робськи, але нічого у неї не вийде. У нових серіях Віка Прутковська почне ревнувати чоловіка, так що він піде на найнесподіваніші вчинки. До речі, як нам розповіли по секрету, і у нього, і у неї виникнуть інтрижки на стороні. З ким - поки секрет. Зневірившись реалізувати себе, Віка захоче завести своїх дітей. Але і з цією справою будуть проблеми і складнощі. Творці говорять, що діти - головна інтрига нових серій «Прекрасної няні», які покажуть приблизно в лютому - березні (поки йде повтор старих серій) на каналі СТС.

Насправді до роботи над серіалом повинні були приступити ще в грудні минулого року. Але трапилося ЧП - в одному з павільйонів трапилася пожежа (з чуток, замкнула електропроводка), запах диму в'ївся намертво, і проект вирішили запустити тільки в новому році.

Для зйомок збудували декорації «заміського будинку Шаталіних на Рубльовці»: альтанка, вітальня з каміном, шикарна спальня, яка символізує нову віху у відносинах продюсера і його няні, повідомляє "Комсомольская правда".

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі