Місто

Через помилку в документах квіткарі на Московській у Житомирі не можуть збудувати павільйон

19 October 2013, 11:39

Розбитий асфальт та старенькі намети. В таких умовах працюють продавці квітів на вулиці Московській у Житомирі. Люди кажуть - самі хочуть облаштувати територію, проте через помилку в документах не мають змоги це зробити. Вони давно подали документи на розгляд сесії міської ради. Втім, депутати, під час останнього засідання, не змогли навіть розглянути їхнього питання.

Прості перехожі, які ходять повз квіткові ряди розповідають, часто купують тут квіти, бо кіоски знаходяться в центрі міста, і це дуже зручно.

Землю, на якій знаходяться квіткові кіоски, передали «Зеленбуду» ще влітку минулого року. Там кажуть - на цьому місці поки не можуть нічого будувати і не знають чи залишаться там продавці квітів.

«Земля виділена «Зеленбуду», але вона ще не оформлена, поки що я не можу нічого сказати. Що там буде далі, я теж не знаю. Чи там буде квітковий павільйон чи там буде взуттєвий - я цього не знаю», - повідомив телефоном директор КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради Валерій Дев’ятко.

Наразі підприємці чекають чергової сесії міської ради і сподіваються: помилку у документах виправлять, і вони матимуть можливість збудувати квітковий павільйон.

Як повідомляв Житомир.іnfo, директор економічного департаменту Житомирської міськради, голова фракції «регіоналів» Василь Кучик вважає, що «сараї і шалаші» на вулиці Московській потрібно прибрати.

Житомир.іnfo

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі