Культура

У Житомирі підняли настрій молоді з фізичними вадами

21 February 2007, 17:13

У Житомирській області проживає понад 88,5 тисяч інвалідів, у тому числі 4662 дітей з обмеженими фізичними можливостями віком до16 років, та понад 6 тисяч - молодь віком 14-35 років. Декому з них пощастило потрапити 20 лютого в Житомирі на мистецько-розважальний захід „Я – жінка”. Його учасниками стали молоді люди, які мають фізичні вади й змушені пересуватися на інвалідних візках, а також члени їх родин. Під час свята дівчата та юнаки читали свої вірші, демонстрували вміння малювати, вишивати й навіть танцювати.

Влаштували свято управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з обласною громадською організацією людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я.».

Мета таких заходів – привернути увагу суспільства до проблем людей з обмеженими фізичними можливостями, популяризації кращих зразків сімейної творчості, зміцнення інституту сім’ї, підтримка жінок з особливими потребами та інтеграції їх у суспільство, сприяння розвитку особистісних рис, актуалізація власних здібностей та талантів, залучення до активного суспільного життя, - повідомляє Прес-служба Житомирської облдержадміністрації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі