Місто

У Житомирі перевірили роботу трьох міських маршрутів і встановили, що водії не дотримуються графіків

14 February 2014, 10:48

Після скарги журналістки Житомир.info та «5 канал» Оксани Трокоз на незадовільний рух міських маршруток у вечірній час в Житомирській міськраді провели перевірку роботи маршрутів № 1, 5, 33 після 20.00 і виявили порушення графіків.

Про це йдеться в офіційному листі за підписом заступника Житомирського міського голови Юрія Мойсеєва.

«Враховуючи надходження скарги на роботу зазначених маршрутів, управлінням транспорту і зв’язку міської ради як Замовником пасажирських перевезень у м. Житомирі проведено перевірку роботи даних маршрутів після 20.00, у результаті чого встановлено порушення щодо невиконання водіями затверджених графіків руху. З метою недопущення у подальшому подібних порушень Управлінням було проведено робочу нараду за участю перевізників та попереджено, що у разі подальших порушень при роботі на зазначених маршрутах, їх договір буде розірвано Замовником в односторонньому порядку», - йдеться у листі-відповіді.

Також Мойсеєв нагадав, що на кожну маршрутку вже встановлені GPS-трекери, завдяки яким відстежується їхній рух, таким чином, питання щодо роботи міських автобусних маршрутів № 1, 5, 33 у вечірній час перебуває на контролі в управлінні транспорту і зв’язку.

Нагадаємо, що вкінці грудня минулого року недалеко від перехрестя вулиць Космонавтів та Селецької невідомий напав на журналістку Житомир.info і «5 канал» Оксану Трокоз. Тоді дівчина зазначала, що, якби маршрутки № 33, 1, 5, які йдуть на Польову, не з'їжджали з маршрутів о 9 вечора, їй та іншим мешканцям мікрорайону не довелося б ходити погано освітленими провулками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі