Місто

Влада Житомира збиралася придбати 3 туалети, грошей вистачило на два, але купили один

6 March 2014, 17:46

200 тисяч гривень на встановлення трьох новеньких туалетів розподіляли у Житомирській міській раді ще рік тому. Розмістити їх збиралися на вулиці Михайлівській, 12, на Івана Кочерги, 11 та на Старому бульварі десь між 8-м та 14-м будинками.

Минув рік, втім жодного туалету за цими адресами так і не з’явилося. Хоча фіндепартамент прозвітував, що виділені на ці цілі 200 тисяч гривень були засвоєні повністю.

Як розпорядилися грішми, розпорядник коштів – начальник управління комунального господарства Олександр Марцун не знає.

В комунальному підприємстві «Інспекція з благоустрою міста Житомира» кажуть: придбали не три туалети, а один, але встановити його поки не можуть, бо інспекція державного архітектурно-будівельного контролю не дозволяє.

Новопридбаний туалет демонструють журналістам. Складається він із трьох частин. Тут є місце для оператора, та ще дві кабінки: одна звичайна, інша – для людей з особливими потребами. Всередині буде і світло, і вода, і навіть підлога з підігрівом, аби в кабінці було тепло та сухо. Замовляли конструкцію у Дніпропетровську. Заплатили майже 100 тисяч гривень, виділених грошей вистачить ще на один такий же, тож місто отримає 2 туалети замість обіцяних трьох.

Встановити придбаний туалет збираються вже з настанням тепла, але де його розмістять і коли це трапиться – не кажуть.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі