Місто

У Житомирі знайшли, в який спосіб прибрати з вулиць рекламу на колесах, і вже відвезли на штраф-майданчик перший причіп-борд

30 March 2014, 17:44

У Житомирі взялися прибирати рекламні щити на причепах, які розміщуються на центральних вулицях міста. Цим займаються представники інспекції з благоустрою, муніципальної міліції, ДАІ та міської ради.

За словами першого заступника міського голови Сергія Сухомлина, у місті знаходиться 14 таких рекламних конструкцій, 4 з них будуть демонтовані у неділю 30 березня, решта – у найближчі дні.

Також Сергій Сухомлин розповів, що напередодні він спілкувався з власником причепів. якому пояснив, що виконком ухвалив рішення щодо демонтажу конструкцій, тож, щоб запобігти відповідальності, власник сам мусить прибрати конструкції, втім, той відмовився.

Крім того, т.в.о начальника УДАІ в Житомирській області Володимир Гриб зазначив, що деякі такі щити становлять небезпеку для учасників дорожнього руху, бо обмежують видимість на перехрестях.

Усі демонтовані конструкції наразі відвозять на штраф-майданчик.

Представник власника причепів, який прибув на місце демонтажу, такі дії називає крадіжкою. Переконує, що причепи з бордами стоять законно, тому збирається звертатися до суду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі