Місто

37-річна жінка з Криму народила трійню у Житомирі

1 April 2014, 16:32

Наприкінці березня у Житомирі народилася трійня. Одразу трьома малюками потішила коханого чоловіка 37-річна Лариса Кушербаєва. Жінка народжувала у Житомирському обласному перинатальному центрі.

Спершу батьки думали, що буде двійня, аж в останню мить на УЗД побачили третього.

«Першим народився хлопчик, якого ми назвали Єгоркою, другою - Настя, найменша дівчинка, а третьою - Ліза. Це, звісно, шок був для мами і папи сильний. У мене був шок, коли я лежала і бачила їх уже на екрані УЗД. А папа хвилин 15 потім мовчав у слухавку і ніяк не міг прийти до тями, але прийшов», - описує момент істини породілля.

Дві дівчинки і хлопчик з'явилися на світ 28 березня. За словами лікарів, діти доношені і повністю здорові.

Жінка вже виховує 14-річного сина і 6-річну донечку, тому звикла до безсонних ночей. Вона каже: няньчити одразу трьох трохи важче, але з часом вона звикне.

Попри те, що трійня стала для них сюрпризом, Лариса з чоловіком дуже радіють поповненню у родині. Близько півроку тому вони переїхали в Житомирську область з Криму, бо там було неспокійно.

«Не сподобалося це все. Кому воно потрібно - живеш як на пороховій бочці. Вирішили приїхати сюди. Тут у нього був хороший друг, він одразу знайшов роботу, почав добре заробляти. А я завжди любила ліс. Я ціле літо проходила по лісі, дихала свіжим повітрям. А у нас там що - степи, скали», - розказує жінка про причини переїзду.

Незабаром Лариса з малюками поїде додому, де на них вже чекає родина. Зараз багатодітна сім'я винаймає квартиру у Коростишеві. Жінка каже, на Поліссі їй подобається і у Крим повертатися не збирається.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі