Культура

У Житомирі презентували книгу Володимира Нікуліна про історію будівництва драмтеатру

10 June 2014, 11:45

У Житомирі відбулася презентація книги «Незвичайне будівництво» ("Необыкновенная стройка") про особливості зведення будівлі музично-драматичного театру на Соборному майдані у Житомирі.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 
Автор книги – Почесний громадянин міста Житомира Володимир Федорович Нікулін.

Привітати Володимира Федоровича з визначною подією у його особистому житті та житті всього міста прийшли представники влади, засобів масової інформації, друзі та знайомі.

«Володимир Нікулін – не просто гарний будівельник, він – зодчий душі. Йому вдалося у книзі показати не лише сам процес будівництва театру, а й зобразити побут та відносини у суспільстві того часу», - зазначив краєзнавець Георгій Мокрицький.

 «Дякую, Володимире Федоровичу, за Вашу активну позицію, за неоціненний вклад у будівництво нашого міста. Ви, справді, живете містом Житомиром!» - висловився заступник житомирського міського голови Олександр Бочковський.

Автор подякував усім присутнім за схвальні відгуки про його книгу та розповів про перипетії, що передували будівництву театру у місті Житомирі, згадавши осіб,  причетних до його спорудження.

Фото прес-служби Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі