Місто

Через чемпіонат з триатлону у Житомирі два дні перекриватимуть рух транспорту

16 July 2014, 12:30

18-19 липня у Житомирі пройде Чемпіонат України з триатлону на олімпійській дистанції та Чемпіонат України в естафетах-мікст. У зв’язку зі спортивними заходами по вулиці Черняховського перекриватимуть рух автотранспорту.

Про це Житомир.info повідомила заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Людмила Сікайло.

«У п’ятницю, 18 липня, вулиця Черняховського, від «ЕКО-Маркету» до шлагбауму у гідропарку, буде перекрита з 15.00 до 17.00. У суботу, 19 липня, цю ж ділянку шляху також перекриють для транспорту на 2 години – з 11.00 до 13.00», - розповіла Людмила Сікайло.

Як уточнюють у прес-службі Житомирської облдержадміністрації, 18 липня в обласному центрі проходитиме Чемпіонат України з триатлону на олімпійській дистанції, а 19 липня – Чемпіонат України в естафетах-мікст серед молоді.

За словами Людмили Сікайло, на чемпіонати з’їдуться близько 80 спортсменів.

«Очікується, що буде близько 80 учасників. В районі гідропарку вони проїдуть на велосипедах близько 40 кілометрів, а це десь 4-5 кіл. Зрозуміло, що, хто сильніший, буде попереду, трохи слабші – відстануть, тобто, вони розтягнуться. Важливо, аби водії розуміли ситуацію і не виїхали десь збоку на вулицю Черняховського. Звісно, організовуватимуть та контролюватимуть рух транспорту працівники ДАІ», - поінформувала Сікайло.

В ОДА повідомляють, що у змаганнях братимуть участь спортсмени із 10 областей України (Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Луганської, Полтавської, Черкаської, Харківської, Житомирської) та міста Києва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі