Політика

Віталій Журавський вимагає від парламенту терміново виділити гроші для військових

29 July 2014, 17:30

Народний депутат Віталій Журавський звернувся до колег по парламенту з вимогою негайно вирішити питання щодо фінансування українських військових формувань, які беруть участь в антитерористичній операції на сході. Про це він заявив під час відвідин Коростишівського району.

«Сьогодні склалася парадоксальна ситуація. В той час, коли наші хлопці звільняють Донбас від терористів, уряд вустами міністра фінансів, заявляє, що йому, мовляв, з 1 серпня буде нічим платити зарплати учасникам АТО. Це ганьба, яку ще світ не бачив. Звісно, наші вояки боронять Україну не за гроші. Але всі вони мають сім’ї, які необхідно утримувати», - зауважив Віталій Журавський.

За словами політика, парламент повинен негайно внести зміни до бюджету в частині фінансування української армії.

«Я звертаюся до колег по парламенту, які ще не втратили совість і здоровий глузд, – треба терміново зібратися і виділити нашим військовим необхідні кошти. В іншому разі, боюсь навіть прогнозувати наслідки», - додав політик.

Варто зауважити, що подібну заяву Віталій Журавський зробив під час відвідин Коростишівського району, реагуючи на звернення мешканців Житомирщини, які скаржаться на незадовільне забезпечення українських вояків у зоні АТО. Нагадаймо, Віталій Журавський вже неодноразово за власний кошт купував амуніцію для та бронежилети для десантників.

Цього ж разу політик прибув до Коростишівського району із відповідальною місією. Кілька тижнів тому він отримав більше сотні листів із різноманітними проханнями та пропозиціями. А цього вівторка особисто завітав до району, аби зустрітися із його мешканцями та виконати їхні побажання.

Так, Територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Коростишева отримав від народного депутата тонометри, громада села Гуменники – кошти для встановлення огорожі кладовища, громада села Садове – кошти для придбання постільних комплектів для дитячого садочка, громада села Слобідка - кошти для покрівлі школи, громада села Щигліївка - тенісний стіл для клубу, громада села Віленька – п’ять електричних конвекторів, громада села Вільня – килими та електричні конвектори, громада села Здвижка - електричні конвектори, громада села Вільнянка - музичний центр.

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі